Ons team

Mensen die u helpen

Welkom bij Intra-ICT, dé specialist in reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Wij zijn er trots op om uw betrouwbare partner te zijn voor al uw technische behoeften.

Bij Intra-ICT begrijpen we hoe essentieel uw apparaten zijn voor uw dagelijkse leven en werk. Daarom streven we ernaar om snelle, hoogwaardige reparatieservices te bieden die uw apparaten weer snel operationeel maken. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij, of softwareproblemen, ons ervaren team staat klaar om uw apparaten te herstellen en u weer up-and-running te krijgen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan uitmuntendheid in klantenservice. We geloven in het leveren van een persoonlijke aanpak, waarbij we naar uw specifieke situatie luisteren en oplossingen bieden die aansluiten bij uw behoeften en budget. Ons doel is om niet alleen uw apparaten te repareren, maar ook om uw ervaring met Intra-ICT zo probleemloos en bevredigend mogelijk te maken.

Ons team bestaat uit hoogopgeleide technici met uitgebreide ervaring in het repareren van verschillende merken en modellen. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de technologie, zodat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste reparatietechnieken en -methoden.

Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar, u kunt vertrouwen op Intra-ICT voor snelle, betrouwbare en betaalbare reparatieservices. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw reparatiebehoeften, en laat ons u helpen om uw apparaten weer tot leven te brengen.

Intra-ICT, uw vertrouwde partner in ICT-oplossingen

Als trots lid van ICTWaarborg, stellen wij bij Intra-ICT onze klanten gerust door te garanderen dat al onze diensten en producten voldoen aan de hoogste normen in de branche. ICTWaarborg is een gerenommeerde organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit in de ICT-sector.

Als lid van ICTWaarborg verbinden wij ons ertoe om:

  • Klantgericht te handelen: Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. We streven ernaar om aan hun behoeften te voldoen en hen de best mogelijke service te bieden.
  • Te werken volgens de normen: Bij Intra-ICT volgen we strikt de normen en richtlijnen die door ICTWaarborg zijn vastgesteld. Dit garandeert dat onze diensten en producten aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen.
  • Integriteit en transparantie: We handelen altijd integer en transparant in al onze zakelijke praktijken. Bij Intra-ICT kunt u erop vertrouwen dat u eerlijk en duidelijk advies krijgt.
  • Voortdurende verbetering: We streven naar voortdurende verbetering van onze processen en diensten om ervoor te zorgen dat we altijd de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

Door lid te zijn van ICTWaarborg, benadrukken we ons streven naar excellentie en onze toewijding om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bij Intra-ICT kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid voor al uw ICT-behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw ICT-uitdagingen!