Wil je stage lopen bij Intra-ICT?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in de dynamische wereld van ICT? Bij Intra-ICT bieden we jou de kans om je vaardigheden te versterken, te werken aan innovatieve projecten en een stevige basis te leggen voor je toekomstige carrière.

Waarom kiezen voor een stage bij Intra-ICT?

Uitdagende Projecten: Als stagiair bij Intra-ICT werk je mee aan uiteenlopende projecten zoals computer- en laptopreparatie, netwerkbeheer, systeembeheer en klantcontact. Of je nu geïnteresseerd bent in hands-on technische ondersteuning of het beheren van complexe IT-infrastructuren, wij hebben het perfecte project voor jou.

Professionele Ontwikkeling: Bij Intra-ICT krijg je de kans om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden trainingen, workshops en de begeleiding van ervaren professionals om je te ondersteunen in je groei.

Innovatie en Technologie: We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze technologieën te verbeteren en onze klanten beter van dienst te zijn. Als stagiair speel je een cruciale rol in deze voortdurende zoektocht naar innovatie.

Leuke Werkomgeving: Bij Intra-ICT hechten we waarde aan een positieve en collegiale werkomgeving. Je komt terecht in een team van gepassioneerde en gemotiveerde professionals die graag hun kennis met je delen.

Solliciteer Nu!

Wil jij deel uitmaken van ons team en je carrière in de ICT een vliegende start geven? Solliciteer dan nu voor een stageplek bij Intra-ICT! Stuur je CV en motivatiebrief naar jouwemail@intra-ict.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe stagiair.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de vereisten voor een stage bij Intra-ICT?

  • Je volgt een opleiding in de richting van ICT, Informatica of een vergelijkbare studie.
  • Je bent gemotiveerd, leergierig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Basiskennis van de relevante technologieën en tools is een pré.

Hoe lang duurt een stage bij Intra-ICT?

Onze stages variëren van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de eisen van je opleiding.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@intra-ict.nl of bel ons op 0575-786408.

Maak de volgende stap in je carrière en solliciteer vandaag nog bij Intra-ICT!